Бебешки стоки

Детски супермаркети

Децата безспорно обичат да подражават на големите. За тях огромен интерес представляват всички онези ежедневни неща, които са част от рутината на техните родители.

За да им позволите да се “потопят” в тези така желани от тях дейности, детският супермаркет идва на помощ във вашия дом. Ние от Igra4ka.bg сме се постарали да пресъздадем максимално обстановката на различни кътчета за пазаруване, така че децата наистина да се чувствата така, сякаш купуват и продават. И най-вече - през цялото време да се забавляват.

Детско парти у дома? Ужас? Вече не!

 

Чудите се какво може да привлече вниманието на 2, 3 или 5 деца за повече от 30 секунди? Детски супермаркет! Възможностите, които този тип играчка предлага, са безкрайни и именно по тази причина децата умело споделят удоволствието от играта заедно и то в продължение на часове. Неслучайно голяма част от детските градини и занимални разчитати именно на подобни детски супермаркети, които позволяват на малчуганите да играят заедно.

Детски супермаркет - такъв, какъвто вашето дете си го представя!

 

Къща за кафе, пекарна, зеленчуков магазин или дори ресторант на колела? С количка или с касов апарат? Всички тези въпроси стоят пред вас при избора ви на детски супермаркет, благодарение на разнообразието от най-различни модели, което ще откриете при нас.

Ние сме се постарали да обхванем богатата гама от възможности, за да бъдат вашите деца максимално доволни.

В създаването на един миниатюрен, но реалистичен свят за вашите деца, на помощ идват и къщите за кукли, които редом до детския супермаркет ще накарат вашите деца да се чувстват наистина като големи хора.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania