Бебешки стоки

Прегради за детски легла

Децата растат като гъбки, но това е нещо, което всички знаем. Когато дойде време да преминат от кошара към легло, много родители се притесняват, че детето е малко и има шанс да падне на земята. В тази ситуация на помощ идват преградите за детско легло, които можете да откриете в Igra4ka.bg.

Постарали сме се да предложим на нашите клиенти различни прегради за детско легло, така че когато търсите, лесно да откриете цвят, който подхожда на стаята и модел, който перфектно пасва на конкретното легло.

Преграда за детско легло - спокойствие за цялото семейство

 

С преградата за детско легло вие осигурявате комфорт на себе си и си гарантирате спокоен сън, който ви е нужен при отглеждането на малко дете, защото няма нужда да се събуждате и да проверявате дали детето ви е още в леглото; 

Това обаче не се случва за сметка на удобството вашия мъник. Преградата за детско легло не ограничава свободата на действие на малчуганите, като им позволява спокойно да се въртят и да сменят позата си на сън през нощта. Това, което тя прави, е да елиминира шанса от падане от леглото, вследствие на прекомерното въртене.

Преградите за детско легло не изчерпват нашия богат асортимент от продукти за деца. Ако сега “оборудвате” своята колекция от вещи за тях, в Igra4ka.bg ще откриете всичко - от най-необходимите неща като детско столче за кола до огромно разнообразие от играчки за по-малки и по-големи деца.

Пазарувайте качествено и смело, защото при нас цените ви позволяват да бъдете безкомпромисни с избора си.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania