Бебешки стоки

Дървени играчки

Ако искате да подарите по-специално усещане на вашите деца в техните ежедневни занимания, то дървените играчки от Igra4ka.bg са чудесен начин това да се случи.

От какво имат нужда децата? Дървени играчки!

 

Всяка от дървените играчки, които ви предлагаме в нашия сайт, е насочена към развиването на определени качества у детето. Те стимулират въображението на малчуганите и им дават поле за изява за всяка щура хрумка, която им дойде на ум.

Интересен факт, е че наличието на и контактът с дърво се смята за успокояващ, стимулиращ ума и концентрацията. А какво по-хубаво от това вашето дете да опознава света и да учи нови неща по един забавен, лек и приятен начин? 

Ние знаем обаче, че не само децата имат нужда от дървени играчки, а и техните родители. Защо ли? Защото дървените играчки са много по-издръжливи от останалите.

Те добре понасят изпитанията, на които детските ръце ги подлагат и дори след многократни хвърляния и блъскания ще се разминат само с някоя друга драскотина, но все пак непокътнати.

Това ги прави не само по-финансово рентабилни, но и по-безопасни, защото не се създава риск от счупване, при което да останат остри ръбове или малки частици, които детето да погълне.

За да сте сигурни, че колекцията от играчки на вашето дете е абсолютно пълна, разгледайте и останалите ни играчки, сред които ще откриете най-различни сетове, детски инструменти и какво ли още не. Ние се стараем да ви предлагаме богата гама от продукти, която да е само на клик разстояние от вас.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania