Бебешки стоки

Бебешки колички

 

Ако вече сте обиколили достатъчно магазини и сте питали всичките си приятели и познати за съвет в търсене на перфектната количка за бебе, то Igra4ka.bg идва в точният момент при вас. Наред с детското столче за хранене и столчето за кола, количката за бебета се нарежда сред най-важните вещи за първите месеци от растежа на детето. Именно затова покупката ѝ може да се превърне в истинско предизвикателство за младите родители. Но не и за тези от вас, които знаят къде да търсят.

Igra4ka.bg - вашият таен помощник от ден 1

 

Ние залагаме на качество от първия ден на раждането. За тази цел сме се постарали да подберем прецизно изработени колички за бебе, които осигуряват максимален комфорт, както за детето, така и за майката.

Пригодени изцяло за нуждите на най-малките, те са създадени от специални материи, които да не дразнят нежната кожа. Количките за бебе, които ви предлагаме, са с различни функционалности, които доказано помагат на младите майки и татковци.

Независимо дали се разхождате в парка, пресичате, или “се борите” с някой неравен тротоар, нашите колички за бебета ще се справят отлично.

Ако всичко това ви се струва твърде хубаво и ви кара да се съмнявате, нека ви кажем, че нашите колички за бебе пристигат при своите нови собственици с 2 години гаранция. За цели 24 месеца от покупката, при съмнение за нередности, винаги може да се обърнете към нас, така че бързо и ефективно да отстраним проблема.

Освен всичко останало, в Igra4ka.bg ще откриете колички за бебе в различни цветове, така че да сте доволни не само от характеристиките, но и от визията им.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania