Бебешки стоки

Детски кухни

Времето вкъщи може да бъде особено забавно за едно дете, когато то има правилните играчки, с които да го уплътнява. Детските кухни са именно такива. Сега вече малчуганите имат възможност изцяло да се потопят в света на възрастните и да влязат в ролята на истински готвачи, забърквайки всякакви щури ястия.

В Igra4ka.bg сме подготвили най-различни модели детски кухни на различни цени и в различни цветове, сред които се крие и идеалният за вас модел.  

Детски кухни - едно ново хоби за вашето дете

 

Детските кухни позволяват на децата да споделят своето време с околните. От една страна, тези играчки са идеални за съвместна игра на две или три деца, което учи малчуганите на работа в екип. От друга страна, вие умело може да се включите в дейността, която вашето дете извършва в своята детска кухня и да споделите времето си с него.

На пръв поглед детските кухни заемат много място, което често се оказва възпиращо за хората да ги закупят. Но в действителност тези комплекти са изключително компактни и могат да се разглобяват и прибират, когато това е нужно.

Детските кухни и всички принадлежности, които вървят към тях, са изцяло безопасни за децата, като са съобразени с възрастта им и с богатото им въображение и креативност.

Детските кухни са страхотен подарък за всяко дете, независимо от повода за празник. Но в Igra4ka.bg има още много и различни детски играчки за момичета и момчета, сред които всеки може да открие нещо подходящо за себе си или за приятел.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania