Бебешки стоки

Детски инструменти и работилници

 

Igra4ka.bg предлага богат асортимент от детски играчки за момичета и момчета. Ние знаем добре от какво имат нужда децата, какво търсят родителите и колко лесно, бързо и приятно е да се пазарува онлайн.

Затова сме се постарали да създадем богата колекция от детски инструменти - за всички деца, които бързат да ви “помагат”, веднага щом грабнете чука и отвертката.

Сега вече можете да създадете за вашите малки сръчковци една мини работилничка, където те да могат с помощта на детските си инструменти да се развихрят.

Съчетание на полезното с приятното? Да, с детските инструменти от Igra4ka.bg

 

Детските инструменти са сред любимите играчки на децата в днешно време. И за това си има причина. Въпреки че на пръв поглед всеки от тях има строго предназначение, децата ги използват за какво ли не.

Благодарение на своето развинтено въображение и голямата доза креативност, децата превръщат детските инструменти в неизчерпаем източник на забавление, като си измислят всевъзможни дейности с тях.

Детските инструменти спомагат за развиването на фината моторика при децата и координацията на движенията, но те са и са добър начин да научите децата си дори на някои по-трудни за произнасяне думи.

Широкото разнообразие от най-различни и дребни части и нуждата от това да обясните на детето си кое точно за какво се използва определено ще разшири кръгозора му и ще обогати речника му.

Всеки от предлаганите от нас детски инструменти е напълно безопасен за вашето дете. Те са леки, което ги прави лесни за пренасяне и без остри форми, така че да не изпитвате постоянно притеснение, което малчуганите си играят с тях.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania