Бебешки стоки

Детски велосипеди

Едва ли има нещо по-класическо от карането на колело. А едва ли има някой, който обича да кара колело повече от децата. Ако се чудите откъде да се сдобиете с детски велосипед за вашето вече пораснало дете, то Igra4ka.bg e правилното място.

Ние предлагаме богата гама от различни модели, в които вашите деца ще се влюбят от пръв поглед. Украсени с техните любими герои, детските велосипеди ще станат неизменна част от ежедневието им и любимо занимание, независимо от времето навън.

На разходка с детско колело? Полезно и приятно!

 

Подобно на детските триколки и детските трактори, детските велосипеди имат за цел да допринесат за дневната активност на малчуганите и да спомогнат за развиването на физическата им култура.

Колкото по-рано превърнете карането на детско колело в навик на вашето дете, толкова по-доволни ще сте в бъдеще. Нещо повече, купувайки детски велосипед на вашето дете, вие си осигурявате възможност за добре прекарано семейно време в парка.

Качествен и евтин детски велосипед? Да, това е възможно в Igra4ka.bg

 

От една страна, детските велосипеди са еднократна инвестиция, която определено си заслужава всяка стотинка. От друга страна обаче, защо да давате много пари, когато само след няколко години ще ви е необходимо ново колело? Нашият екип знае всичко това и по тази причина сме ви подготвили прецизно изработени модели на достъпни цени.

Снабдени с всички мерки за сигурност, нашите детски колелета изцяло отговарят на потребностите на децата, така че те да се чувстват самоуверени още от мига, в който се качат. Но едновременно с това и техните родители да са спокойни, че децата им са защитени.

 

марки
Подреди по
Посетете Igra4ka.bg в ShopMania